Fes-te amic col·laborador de Trenca

20 €/any

CatalàCastellà

Per a qualsevol dubte o consulta, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: amics@trenca.org

Informació bàsica sobre protecció de dades

Totes les dades personals es recopilen i es tracten d’acord amb les lleis de protecció de dades d’Espanya i amb el reglament de protecció de dades (GDPR).

El fet que no introdueixis les teves dades en el formulari, o el no acceptar la Política de Privadesa sobre la protecció de dades, té com a conseqüència que no puguem atendre la teva sol·licitud.

Responsable » Associació Trenca

Finalitat » Gestionar les sol·licituds de contacte enviades a través dels formularis de la web, així com gestionar les comunicacions electròniques relacionades amb els serveis i productes que oferim.

Legitimació » El teu consentiment. i en marcar la casella d’acceptació de la Política de Privacitat.

Destinataris » Les teves dades són confidencials i no se cediran a tercers, tret que es requereixi per gestionar els serveis contractats o que existeixi obligació legal.

Drets » En qualsevol moment podràs exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, eliminar-los, sol·licitar la limitació del tractament o bé oposar-te.

Conservació de les dades » Des que ens ofereixes el teu consentiment fins que ens demanis que ho retirem, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals.

Informació adicional » Pots consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades, a la nostra pàgina: Política de Privacitat

Si ets menor de 14 anys i has accedit a aquest web sense avisar als teus pares no has d’omplir el formulari sense l’autorització dels teus pares o tutors legals.

Top