Et necessitem per a continuar recuperant espècies com la trenca o el voltor negre, protegir els ecosistemes més pròxims i amenaçats, i continuar impulsant projectes capdavanters de conservació.

Trenca és una organització independent i la nostra saba són totes les persones que, com tu, creuen en una societat més respectuosa amb la natura.

El teu suport com a amic, amiga col·laborador/a es destinarà íntegrament a finançar els nostres projectes i la nostra tasca en defensa de la natura.

Selecciona la quantitat i la periodicitat de la teva col·laboració. La teva ajuda a la Fundació Trenca desgrava fins a un 75%

Si col·labores econòmicament amb la Fundació Trenca pots deduir les teves donacions a la teva declaració de la renda.

  • Si dónes fins a 150 euros l’any, desgraves el 75%.
  • A partir de 150 euros, desgraves el 30% si és el teu primer any donant a la Fundació Trenca i un 35% si portes més de dos anys consecutius donant.

Sols no podem aconseguir-ho, però junts sí.

Uneix-te a Trenca!

Fes-te amic col·laborador de la Fundació Trenca

Dades Personals

Dades de Contacte

La meva aportació anual

*IBAN: codi de país (2 lletres) i codi de control (2 dígits) + Número de compte: format pel codi de banc, el codi de la sucursal, dos dígits de control i el codi del compte (10 dígits).

CatalàCastellà

Autoritzo el tractament de les meves dades personals per a rebre informació per correu electrònic d’acord amb la Política de Privacitat i Protecció de Dades de Trenca. +info

Per a qualsevol dubte o consulta, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: amics@trenca.org