Condicions de Compra

Les presents condicions formen part de l’Avís Legal d’aquest lloc web.

Darrera actualització 20 de Abril de 2018

Comandes

Com acceptarem la seva comanda. Acceptem la seva comanda quan li enviem un correu electrònic confirmant que el producte està disponible juntament amb el nombre del compte bancari on s’ha de realitzar el pagament.

Si no podem acceptar la seva comanda, l’informarem i no li cobrarem pel producte. Això pot ser degut al fet que el producte no estigui en estoc, perquè hem identificat un error en el preu o la descripció del producte o perquè no podem complir amb el termini de lliurament.

Per compres des de les Balears, Canàries, Ceuta i Melilla o si la comanda es realitza des d’un altre país, si us plau escriure a: salvatge[@]trenca.org.

Els nostres productes

Els productes poden variar lleugerament d’ les imatges mostrades. Les imatges dels productes en el nostre lloc web són només per a fins il·lustratius. Tot i que hem fet tots els esforços possibles per mostrar els colors amb precisió, no podem garantir que la visualització dels colors d’un dispositiu reflecteixi amb precisió el color dels productes.

Els productes poden no estar disponibles. Quan els articles no estiguin disponibles temporalment per algun motiu, això s’indicarà en el nostre lloc web. Recordeu que podem retirar articles de la venda en cas que ens quedem sense existències o per qualsevol altre motiu i podem fer-ho en qualsevol moment i sense previ avís.

Preu i forma de pagament

Els preus que es mostren en el nostre lloc web inclouen l’IVA i es mostren en euros. Prenem totes les precaucions per garantir que el preu del producte que li mostrem és el correcte.

Quan el preu sigui diferent per algun error tipogràfic ens posarem en contacte per correu electrònic abans d’ procedir a l’enviament del producte..

Ofertes i promocions. Les ofertes i promocions que puguin estar en vigor simultàniament no són acumulables.

Com ha de pagar? La forma de pagament estàndard és mitjançant Transferència Bancària.

Rebrà un correu electrònic confirmant la comanda i l’informarem del número del nostre compte bancari on podrà realitzar el pagament.

El client assumirà les despeses derivades de l’operació.

Si creu que un pagament és incorrecte, contacti amb nosaltres immediatament per informar-nos.

Es considera formalitzat una comanda quan Trenca tingui constància del pagament.

Trenca pot rebutjar qualsevol comanda, tot i estar pagat. En aquest cas es retornarà la totalitat de l’import pagat.

No s’accepta el pagament contra reemborsament.

Lliurament

L’avisarem quan li enviem els productes. Rebrà un correu electrònic confirmant l’enviament i, depenent del nostre proveïdor escollit, pot rebre un correu electrònic per separat que detallarà com seguir la seva comanda.

Els costos d’enviament seran aproximadament de 7 € per les comandes inferiors a 10 kg de pes per a destinacions dins de la península.

Per compres superiors a 100 € les despeses d’enviament seran gratuïts dins de la península.

Per enviaments a Canàries, Balears, Ceuta i Melilla o superiors a 10 kg escriure a salvatge[@]trenca.org. Si us plau, contacti amb nosaltres per conèixer els costos per a aquestes destinacions, o si la comanda es realitza des d’un altre país.

Si l’enviament dels productes es retarda per alguna raó fora del nostre control, ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible per informar-lo, i prendrem mesures per minimitzar l’efecte del retard. No serem responsables dels retards ocasionats.

No admetem enviaments als apartats de correus

Facturació

En cas de necessitar una factura, haurà de facilitar les seves dades fiscals: nom i cognoms o nom de l’empresa, adreça i NIF o CIF en el formulari de compra.

Cancel·lacions i devolucions

Si cancel·la la seva comanda abans de enviar-li el producte, li reemborsarem el total que ens hagi pagat per aquesta comanda en un termini de 14 dies a partir del moment en què ens comuniqui que desitja cancel·lar-lo.

Si cancel·la la seva comanda un cop l’ha rebuda, torne’ns el producte el més aviat possible i abans que transcorrin 14 dies des que ens informa que desitja cancel·lar-lo. El client serà responsable dels costos de devolució del producte i li reemborsarem el preu de compra dins dels 14 dies posteriors a la devolució del producte.

Si canvia d’opinió per qualsevol motiu, té dret a cancel·lar la seva comanda dins dels 14 dies posteriors a la recepció, sempre que el seu producte no sigui:

  • personalitzat;
  • és probable que es deteriori o caduqui ràpidament;
  • que hagi estat obert després del lliurament;
  • s’hagi barrejat inseparablement amb altres articles després del lliurament

Si voleu tornar un producte un cop rebut, en cas de no ser satisfactori, disposa de 14 dies naturals des de la recepció de la comanda per retornar-nos la mercaderia.

No poden acceptar devolucions de productes que per la seva naturalesa, un cop desprecintats, no puguin ser empaquetats de nou com originalment.

En el cas que la comanda arribi en condicions defectuoses o la comanda sigui erroni, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic al més aviat possible. Només en aquests casos, enviarem una empresa de transport per recollir la mercaderia sense cap cost addicional per a vostè.

Molt important, comproveu l’estat del paquet abans de signar l’albarà del transportista i anoti qualsevol anomalia que detecti. No podem responsabilitzar-nos ni acceptar reclamacions per aquest motiu si no es deixa constància escrita o imatge que serveixi de prova documental.

Si un cop obert el paquet detecta trencaments, minves, o qualsevol error que no coincideixi amb el sol·licitat o facturat, contacti immediatament amb nosaltres.

La teva informació personal

Tota la informació sol·licitada en el formulari de compra es farà servir exclusivament per a processar la comanda i subministrar els productes. Aquestes dades passaran a formar part del fitxer informatitzat propietat i responsabilitat de l’Associació Trenca,el que estableix la nostra Política de Privacitat

La legislació espanyola obliga a mantenir les dades associades a una compra almenys durant sis anys, pel que no es podran esborrar ni rectificar encara que el client així ho sol·liciti. Segons s’estableix en el Reial Decret de la Normativa Mercantil pel qual es publica el Codi de Comerç en el seu article 30 BOE núm. 289.

Coctacte

Per a qualsevol dubte o aclariment sobre la seva comanda i les presents condicions de compra, contacti per correu electrònic: salvatge[@]trenca.org. També per telèfon: 636 60 09 76 (Xavi) i 606 33 57 69 (Damià).