Els sabons Salvatge només contenen ingredients 100% naturals procedents de l’agricultura ecològica. Estan elaborats a base d’oli d’oliva extra verge ecològic Salvatge, porten oli de coco, que és un oli suau i sedós, molt recomanat per a la pell irritada i especialment indicat per a persones de pell sensible més les propietats dels olis essencials.

El sabó Salvatge està fet a mà i saponificado en fred (sense bullir l’oli) perquè conservi totes les seves propietats. El procés de curació al sol fa que el sabó conservi tota la seva glicerina natural, que és excel·lent per hidratar i suavitzar la pell.

Salvatge, sabó d’essències naturals s’elabora a partir de receptes tradicionals, com abans, sense utilitzar maquinària industrial, és 100% artesanal des del primer pas de la seva elaboració fins a l’últim. Amb molt de compte tallem amb fil i a mà la barra de sabó en porcions que deixem assecar fins a aconseguir el pH òptim per a la pell. Les peces també les emboliquem i etiquetem a mà en paper vegetal o cel·lofana

L’elaboració artesanal s’aprecia a primera vista, cada peça és lleugerament diferent, cada peça és única, no hi ha dos sabons iguals. Es tracta, a més, d’un producte molt diferent dels sabons que es regalen generalment.

El sabó Salvatge és un regal atractiu, d’alta qualitat, fet a mà amb cura i amb una presentació molt acurada i elegant. Els seus ingredients satisfan a les pells més exigents i a les persones interessades en productes saludables, sostenibles i ecològics.

Els sabons d’essències naturals Salvatge no contenen parabens ni derivats del petroli per aconseguir més escuma, ni colorants ni conservants o altres productes sintètics, que poden perjudicar la teva pell i el teu organisme. D’aquesta manera tenim cura de la teva salut i conservem el medi ambient.

Tipus de sabons i Propietats

ROMANÍ

Rosmarinus officinales

Lleugerament exfoliant, neteja en profunditat, tonifica i regenera la pell, antisèptic i astringent ideal per a pells més grasses. Usat com xampú regula la seborrea i enforteix el cuir cabellut i prevé la caiguda. Intensament aromàtic. Relaxant muscular i descongestiu venós.

INCI

Olea Europaea Oil, Cocoa Oil, Rosmarinus Officinalis essential Oil, Rosmarinus powder, water, sodium hydroxide.

ESPÍGOL

Lavandula latifolia

Nodreix, relaxa, aromatitza, cicatritza petites ferides per la seva acció antisèptica. Usat habitualment prevé l’envelliment de la pell. Molt bo com sabó d’afaitat. Útil per tractar picades d’insectes.

INCI

Olea Europaea Oil, Cocoa Oil, Lavandula Latifolia essential Oil, Lavandula powder, water, sodium hydroxide.

ARGILES

Lutum

Combinació de dues argiles vermella i verda. Les dues netegen en profunditat i suaument la pell, eliminant impureses i punts negres. Actuen com absorbent natural, que neutralitza i drena la pell ajudant a la regeneració de les cèl·lules, desinflamen, suavitzen. Molt eficaç en pells amb acne i greixos, encara que en ser equilibrant va bé a tots tipus de pell.

INCI

Olea Europaea Oil, Cocoa Oil, water, sodium hydroxide, viridi lutum powder, rubrum lutum.

FONOLL

Foeniculum vulgare

A més de les propietats hidratants, humectants i suavitzants dels olis d’oliva i coco, l’oli essencial de fonoll d’aroma anisat és adequat per al tractament de la cel·lulitis, per la seva propietat drenant, problemes circulatoris. Molt bon tònic cutani. Exfoliant suau per les llavors de rosella.

INCI

Olea Europaea Oil, Cocoa Oil, Foeniculum vulgareessential Oil, Foeniculum vulgare powder, papaver seeds, water, sodium hydroxide.

CAFÈ

Coffea arabica

Desperta la pell. Aplicat sobre la pell el cafè té propietats desintoxicants, estimulants de la circulació sanguínia i reafirmants que el fan un bon aliat contra les varius i la cel·lulitis. Com un bon antioxidant, ajuda a neutralitzar l’acció dels radicals lliures que causen les arrugues pròpies de l’envelliment de la pell. Exfoliant suau.

INCI

Olea Eurpeae Oil,Cocoa Oil, Water, Sodium hydroxide, Coffea Arabica powder, Coffea Arabica Seed Extract.

CASTELLA

100% Oli d’Oliva (Olea Europaea)

Té propietats antioxidants i pot ser utilitzat tots els dies. Ideal per a persones amb pell sensible i perfecte per a qualsevol tipus de pell. No és abrasiu. Un sabó que es pot utilitzar per rentar el cabell, per hidratar la pell, com crema d’afaitar, detergent de roba (excel·lent lleva taques), entre altres usos. Per no tenir químics és el millor per a la pell dels nens petits i nadons. 100% biodegradable, no causa contaminació ambiental.

INCI

Olea Europaea Oil, water, sodium hydroxide.

Nostra terapeuta

I darrere de l’elaboració d’aquests sabons està la Maria Rosa Clop, la nostra “sabonera” i terapeuta floral més especial.

La Maria Rosa és experta en sabons naturals, des de petita ha vist com s’elaboraven a casa, és una cosa que el porta a la sang. I és que aquesta passió li ve de família, d’aquells temps quan a casa, per principis i època, s’aprofitava tot. Són aquests records els que l’han fet indagar i experimentar en aquest món, així com formar-se en l’elaboració de sabons naturals.

Per a més informació i contacte, Email: mrosacc@gmail.com, Mòbil: 696 963 379

Adquireix les nostres varietats de Sabons Artesanals Naturals!

Sabons per la teva botiga, hotel rural, regal d’empresa, per a celebrar esdeveniments o per a un@ mateix@

Salvatge, sabó d’essències naturals

Pes: 100 g

Dimensions: 7.5 x 6.5 cm

Preu unitat: 5,90 €

COMPRAR

Salvatge,Salvatge, sabó d’essències naturals 100% Artesanal Elaborats amb Oli d’Oliva Verge Extra Ecològic Salvatge

Sabons artesanals 0% de substàncies tòxiques: no contenen química sintètica, ni parabens. IVA inclòs

A causa de l’elaboració i tall artesans, els nostres sabons poden presentar variacions en les seves formes i tons, sent els seus ingredients, propietats i aromes els mateixos.