Trenca col·labora enguany en la Marxa Popular del Segrià, que tindrà lloc el proper 14 d’abril. Una marxa no competitiva per a corredors i caminants que vulguin descobrir un recorregut ple de natura i de respecte.

El recorregut té uns 20 km aproximadament. Surt de Lleida, passa per Albatàrrec, l’espai natural d’Alfés i el tossal de Pedrós, per finalment arribar altre cop a Lleida. La sortida és oberta (entre les 8:00 h i les 9:00 h) i l’arribada ha de ser abans de les 14:00 h. Tot i que només es pot fer caminant o corrent, no en bicicleta, hi ha prou temps per fer-la amb tranquil·litat i cada any hi participa gent de totes les edats.

La inscripció és de 7 euros (anticipada), 5 euros (menors de 14 anys), 3,5 euros (socis de Km0) o 10 euros (el dia de la marxa). La Marxa Popular del Segrià no té ànim de lucre, i els diners s’inverteixen en l’organització i l’atenció dels participants: polsera d’identificació, diversos avituallaments amb aigua i refrigeris, esmorzar calent a l’arribada i un obsequi per a cada persona que fa la marxa.

Aquí hi trobareu més informació general sobre la marxa i sobre l’entorn natural del recorregut. Anima’t a participar-hi i a gaudir de l’experiència!

 

Categories: Sense categoria