El pròxim dissabte 28 de març, al llarg del matí, organitzarem, conjuntament amb l’organització de la prova, una neteja voluntària de la zona per on transcorrerà la Marxa. Us convidem a tots i totes a sumar-vos a aquesta jornada!

El pròxim dia 12 d’abril se celebrarà la 7a Marxa Popular del Segrià i, un any més, l’Associació Trenca hi participarà activament.

Podreu apropar-vos a la taula que situarem a l’arribada de la prova, conèixer-nos en persona i assabentar-vos dels projectes que actualment gestiona l’Associació. També tindreu la possibilitat de fer-vos amics i amigues de Trenca i endur-vos algun obsequi!

Per aquesta nova edició de la Marxa l’organització ha dissenyat 3 recorreguts de diferent extensió i durada per a que tots i totes pugueu participar-hi; des dels més petits i petites als més grans. Serà una immillorable oportunitat de conèixer la singularitat dels entorns naturals de la Timoneda d’Alfés i L’Horta de Lleida.

Des de l’Associació Trenca volem convidar-vos a participar d’aquesta experiència que us reconfortarà en tots els sentits!

Per a més informació sobre la jornada voluntària de neteja contacteu amb info@trenca.org o trucant al 610 635 747.

Per a més informació de la Marxa podeu visitar la web www.km0.cat.