Parada d’Ecomer.cat amb Salvatge. © Trenca

Ecomer.cat és un mercat itinerant de productes ecològics de qualitat i de proximitat. Només hi tenen una marca de cadascun dels productes. L´oli d´oliva verge extra Salvatge ha estat triat com a marca d´oli ecològic que serà venut en aquest mercat.

 

 

Ecomer.cat és un mercat itinerant que ofereix una selecció de productes ecològics i de Catalunya. Agrupa un col·lectiu ben conscient de la necessitat d’un canvi en el nostre sistema de vida i d’alimentació que afavoreixi el consumidor i també el planeta i la seva biodiversitat. A més, a Ecomer.cat es cuida zelosament la selecció de la màxima qualitat i la recuperació del sabor tradicional dels nostres productes.

© Trenca

A Ecomer.cat només hi tenen una marca o classe de cada producte. Salvatge, l’oli d’oliva produït per Trenca a través del projecte de desenvolupament agroambiental sostenible a Les Garrigues ha estat triat com a marca d’oli ecològic per aquest mercat. Per saber on tindrà Ecomer.cat les seves properes ubicacions, podeu consultar el seu espai al Facebook:

https://es-es.facebook.com/ecomercat?group_id=0

 

 

Categories: General