L´oli d´oliva Salvatge estarà present al Fòrum Gastronòmic de Girona 2013, que tindrà lloc del 24 al 26 de febrer. Aquesta fira ha esdevingut un aparador dels millors productes i professionals del sector gastronòmic.

Enguany, l’oli d’oliva Salvatge estarà present a la fira del Fòrum Gastronòmic, que comença aquest proper diumenge dia 24 i finalitza dimarts dia 26 al Palau de Congressos i Palau de Fires de Girona. Hi haurà ponents, tallers temàtics amb degustació, sessions de cuina en directe, converses entre cuiners, productors, científics i analistes gastronòmics.

El Fòrum Gastronòmic va ser creat l’any 1999 i s’ha consolidat dins el sector, a Catalunya i a Galícia, com a una cita anual imprescindible per als professionals i també per als gourmets i amants de la gastronomia. Aquí podeu trobar més informació sobre el Fòrum.

Salvatge, oli de les reserves de fauna, és l’oli d’oliva verge extra que produim a Trenca com a part del projecte de desenvolupament agroambiental sostenible a Les Garrigues.

© Trenca

© Trenca

Categories: Sense categoria