Taller i magatzem d’ecofusteria. © Trenca

Gràcies a una cessió d’ús del DAAM, ara a Trenca podem disposar d’un taller i magatzem d’ecofusteria a Lleida. Això ens permetrà donar un bon impuls a la producció d’elements de fusta per a la fauna i per als espais naturals.

Aquest mes de gener, Trenca ja pot disposar d’un taller i magatzem d’ecofusteria, gràcies a una cessió d’ús del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural. Aquest taller millora força les condicions de treball per poder fer més varietat de caixes niu (per a més espècies d’ocells i muricecs) i altres elements per a la fauna (plataformes d’alliberament assistit, instal·lacions d’aclimatació, etc.).

A la secció elements per a la fauna i per als espais naturals de la web, hi podeu trobar més informació sobre el què fem a Trenca en fusta. La fusta que fem servir a Trenca és fusta vella reciclada, fusta amb certificació forestal FSC i majoritàriament fusta provinent de neteges de manteniment de boscos.

Aquest nou taller ens facilita poder fer més varietat de caixes niu. La fusta per fer les caixes niu prové de neteges de manteniment de boscos. © Trenca

 

Categories: General