Vols conèixer uns olivars centenaris on es cuida la biodiversitat i es desenvolupa un projecte per a tornar a omplir de vida un paisatge únic? T’agradaria comprar un oli d’oliva verge extra ecològic de proximitat, directament al productor, coneixent als qui el produeixen i sabent com es produeix?

Des d’aquest mes, obrim les portes de les finques de la vall major de Bovera on es produeix el nostre oli ‘Salvatge’ i t’estem esperant. És un dels paisatges més captivadors i desconeguts de Catalunya, en els contraforts del Parc Natural del Montsant, un mosaic de boscos mediterranis i oliverars centenaris de muntanya que s’estaven perdent per l’abandó rural.

En 2010 comencem el projecte, recuperant oliveres centenàries abandonades, tornant a conrear-les amb mètodes ecològics i desenvolupant pràctiques per a potenciar la flora i la fauna autòctones, com la creació de tolles per a amfibis. També estem recuperant elements tradicionals del paisatge, de l’arquitectura de la pedra seca, com a aljubs o cabanyes. El fruit de tot això és un oli d’oliva verge extra d’una qualitat excepcional, ‘Salvatge’.

En les visites podràs conèixer de primera mà tot aquest patrimoni, donar-te un “bany” d’olivar i bosc mediterrani en un entorn incomparable, i emportar-te a casa l’essència del bosc mediterrani, el nostre oli ‘Salvatge’.

Per a concertar la teva visita, escriu un correu a l’adreça: salvatge@trenca.org i ens posarem en contacte amb tu.

“La venda de proximitat està regulada i permet identificar els pagesos catalans que venen ells mateixos els seus productes al públic, segons el Decret 24/2013”.