A Trenca se’ns ha concedit un ajut dins el Programa de Garantia Juvenil subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu, per a contractar dues persones de menys de 30 anys, durant sis mesos a jornada completa, començant abans que acabi 2020 i amb base en Lleida.

Les persones interessades cal que hagin obtingut titulació relacionada en els últims 5 anys i actualment no estiguin treballant ni estudiant. Si estàs buscant treball i t’agrada la natura i el camp, aquesta és la teva oportunitat!

Els requisits són:

  • Estar Inscrits com a beneficiària del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya
  • Estar Inscrits com a demandant d’ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya
  • Estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o altre títol oficialment reconegut com a equivalent, o un certificat de professionalitat i haver-lo acabat com a màxim fa 5 anys, o 7 en cas d’alguna discapacitat.
  • No haver estat contractat en pràctiques dins del programa de garantia juvenil els anys 2018 i 2019.

Les places a cobrir són:

Assistent en projectes de camp

Busquem una persona polivalent, que li agradi el treball físic i a l’aire lliure i que pugui donar suport als projectes de l’entitat sobre el terreny: per exemple, treballs verticals per a manteniment de nius de cigonya, millora d’hàbitat d’espècies amenaçades o treballs forestals, i tasques agràries en olivar ecològic. Preferentment persones formades en Aprofitament i conservació del medi natural, Jardineria i floristeria, Producció Agrícola ecològica,, Gestió Forestal i del Medi Natural, Paisatgisme i Medi Rural.

Educador/a ambiental

Busquem una persona amb coneixements ambientals, per donar suport en la elaboració d’activitats educatives, informar sobre els valors ambientals de espais protegits , acompanyament en les diferents activitats que es portin a terme per l’Associació i Treballs d’educació i sensibilització ambiental. Preferentment hauria de ser una persona formada en un grau en Ciències Ambientals, en Educació i Control Ambiental o grau en biologia.

Pots enviar el teu CV i una breu carta de motivació fins al 22 de desembre a info@trenca.org. La data d’inici del contracte és el 30 de desembre. T’esperem!