A Trenca seguim obstinats a demostrar que una agricultura més respectuosa amb la natura, com la que practiquem als olivars on produïm l’oli ‘Salvatge’, és possible i més beneficiosa per a la gent i el planeta.

En aquesta tasca, l’intercanvi de coneixements i experiències és fonamental, i per això el proper 24 de febrer celebrarem un taller a la nostra finca de “la Vall Major de Bovera” on aprofundirem en una de les feines més bàsiques de l’olivar: la poda.

De la mà de l’expert Tomàs Llop —amb qui hem treballat recuperant les oliveres centenàries abandonades on ara produïm l’oli ‘Salvatge’—, aprendrem de manera pràctica una tècnica de poda natural, basada en el respecte i la cerca de l’equilibri de l’arbre. Amb aquesta tècnica, s’aconsegueix millorar la salut de l’olivera, i mantenir o augmentar la seva producció al mateix temps que es redueixen costos.

L’activitat l’organitzem juntament amb les companyes de l’ADV ( Associació Defensa Vegetal) Ecològica de Ponent. Només queden unes poques places, així que afanya’t a apuntar-t’hi!

On i quan?: 24 de febrer de 2020, de 9 a 18h a Bovera (Lleida).

Preu, dinar de brasa inclòs: 25€ per a socis de Trenca i de l’ADV / 35€ no socis.

Per a més informació i inscripcions (la inscripció prèvia és obligatòria): 636 600 976 / salvatge@trenca.org

Descobreix més sobre el projecte d’Olivar de muntanya i biodiversitat