L´Obrador del Molí és una iniciativa empresarial que elabora pans artesanals i d’alta qualitat, recuperant els pans tradicionals. Dins la filosofia del seu projecte, ha volgut col·laborar amb Trenca fent un pa amb el nostre oli.

Pa d’oli Salvatge. © L’Obrador del Molí

El pa d’oli Salvatge està elaborat per l’Obrador del Molí amb farina de blat ecològica mòlta a la pedra, massa mare natural i oli d’oliva verge extra Salvatge (també ecològic). Des de Trenca, agraïm a l’Obrador del Molí la seva implicació amb la nostra associació i amb el projecte ambiental de Les Garrigues.

L’Obrador del Molí elabora tots els pans artesanalment i sempre aposta per productes ecològics.

© Trenca

Os animem a tastar-lo i a que conegueu in situ el projecte Desenvolupament agroambiental sostenible a Les Garrigues, ja que amb la compra d’un dels pans d’oli Salvatge podreu visitar les finques agrícoles gestionades per Trenca i fer un tast d’oli. Guardeu el tiquet (s’haurà de presentar el dia de la visita) i entreu a www.trenca.org, a “contacta”, per inscriure-us.

Projecte: “Desenvolupament agroambiental sostenible a Les Garrigues” (Lleida).

© Trenca

Per saber més coses sobre l’oli d’oliva de Trenca, podeu visitar la secció Salvatge, oli de les reserves de fauna.

Per trobar el pa d’oli Salvatge (a les fleques de l’Obrador del Molí, a Barcelona i a Sabadell), podeu visitar aquesta web.