© Marxa Popular del Segrià

 

Trenca hi participa enguany a la 5ª Marxa Popular del Segrià, que tindrà lloc aquest proper diumenge. Un recorregut de 20 km ple de natura, per a caminants i corredors de totes les edats. Encara sou a temps d’apuntar-vos-hi!

No és una marxa competitiva. Tenim temps de sobres per fer-la amb tranquil·litat i poder gaudir de la natura. És una bona ocasió per portar la càmera de fotos o uns prismàtics.

Al primer tram del recorregut, a la passarel·la del camí verd i al xoperal (o pollancreda) del Tòfol, hi haurà voluntaris amb un parell d’ulleres de llarga vista, per si voleu veure de prop els ànecs i altres ocells del Segre.

Al llarg del recorregut hi trobareu punts d’avituallament amb aigua i refrigeris, amb llocs on podreu deixar la brossa.

 Tinguem especial cura durant el tram de la marxa que passa per l’espai protegit d’Alfés. Molts ocells estaran criant i,encara que potser no els veiem, tindran nius a prop. És una norma d’aquesta marxa que cap persona no pugui sortir for a del camí que va vorejant la timoneda d’Alfés ni endinsar-s’hi.

En arribar al final, a la vora del riu, és més fàcil que hi hagi acumulació de deixalles (entrepans, begudes… que ofereix l’organització). Donem un cop de mà o facilitem la recollida selectiva de plàstic, paper i matèria orgànica a les persones que col·laboren amb l’organització.

 

© Trenca

 

 

 

Divendres dia 12, un grup de voluntaris vam fer una neteja d’alguns punts del recorregut. El contenidor se’n va anar carregat amb més de 2 000 kg de runa i deixalles.

 

 

Anima’t a descobrir l’entorn natural de la Marxa Popular del Segrià!  A la web de Trenca hi podeu trobar més informació general sobre aquesta marxa. També a la web de la pròpia Marxa Popular del Segrià: http://www.km0.cat/marxa/.

Podeu recollir la vostra acreditació, el got i la guia de la marxa aquest dissabte dia 13 a la plaça Sant Joan de 17:00 h a 20:00 h o diumenge dia 14 a la sortida des de les 7:00 a les 8:30 h.

 

Categories: General