1Trenca torna a col·laborar enguany amb la Marxa Popular del Segrià. És un recorregut de 20 km per a caminants i corredors de totes les edats, amb temps de sobres per fer-la amb tranquil·litat i poder gaudir de la natura.

 

 

 

 

Jornada prèvia de neteja: 29 de març

Dissabte passat, 29 de març, IPCENA, Km0 i Trenca vam organitzar una jornada prèvia de neteja de l’entorn natural del recorregut de la 6ª Marxa Popular del Segrià, amb la col·laboració de Plusfresc i de Vilella Recicla. Durant el matí un grup de 30 voluntaris vam omplir dos contenidors grossos de tota mena d’escombraries i de runa.

A
B
Moltes gràcies a tot el voluntariat!!

Moltes gràcies a tot el voluntariat!!

© IPCENA, Km0 i Trenca

© IPCENA, Km0 i Trenca

La jornada de neteja va comptar amb la col·laboració de:

logo definitiu VILELLA Logo_plusfresc

6a Marxa Popular del Segrià: 6 d’abril

Aquest proper diumenge, 6 d’abril, tindrà lloc la Marxa. La inscripció és de 8 euros i 5 euros (menors de 14 anys). La Marxa Popular del Segrià no té ànim de lucre, i els diners s’inverteixen en l’organització i l’atenció dels participants: avituallaments durant el recorregut, esmorzar a l’arribada i obsequi.

© Marxa Popular del Segrià

© Marxa Popular del Segrià

Recordeu-vos de tenir especial cura durant el tram de la marxa que passa per l’espai protegit d’Alfés. Molts ocells estaran començant a criar i, encara que potser no els veiem, tindran nius a prop. És una norma d’aquesta marxa que cap persona no pugui sortir for a del camí que va vorejant la timoneda d’Alfés ni endinsar-s’hi.

Per a més informació general sobre la Marxa i sobre l’entorn natural del recorregut, podeu consultar la web: http://www.km0.cat/marxa/

Encara sou a temps d’apuntar-vos-hi!

 

3

 

Categories: General