1bEls propers dissabtes 15 i 22 de març tindrà lloc aquest seminari que organitzen IAEDEN i GOB Menorca, a l’Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries.

 

 

El III Seminari d’Agricultura i Medi Ambient és un espai de trobada per a les persones dedicades i interessades en el sector agrari, tant per la seva activitat econòmica com per la seva relació amb el paisatge, els recursos naturals i la biodiversitat.

 

Enguany es presenten iniciatives que aconsegueixen la viabilitat de les explotacions tot incorporant la biodiversitat de l’entorn, i eines i estratègies per millorar la comercialització diferenciada dels productes. Aquí podeu consultar el programa sencer.

La inscripció és gratuïta però és obligatòria. Més informació i inscripcions al correu electrònic agroterritori@iaeden.cat o consultant la web http://agroterritori-iaeden.blogspot.com.es/

Trenca hi participarà dissabte dia 22, a les 10:00, presentant el projecte de desenvolupament agroambiental sostenible a Les Garrigues y la producció de l’oli Salvatge.

2
Categories: Sense categoria