Una jornada per fomentar la col·laboració entre empreses i entitats ambientals. Forma part del projecte Tàndem, engegat pel Club EMAS i el Departament de Territori i Sostenibilitat.

 

Trenca participarà aquest divendres dia 13 en el tercer marketplace ambiental del projecte Tàndem, que tindrà lloc a Sant Cugat del Vallès. Els marketplaces ambientals són espais organitzats per establir contactes entre empreses que vulguin potenciar la seva acció ambiental i social en col·laboració amb entitats del tercer sector ambiental i entitats ambientals que vulguin ampliar el suport i les aliances per tal de dur a terme els seus projectes.

Segon marketplace ambiental, a Tarragona, el passat mes d’octubre. Trenca també hi va ser. © EMAS

La col·laboració d’empreses amb Trenca és molt important en el moment actual per poder tirar endavant els nostres projectes, ja sigui en forma de materials, serveis, finançament, ús per part de l’empresa de regals o materials de l’Associació (oli Salvatge, llibre Patrimonis, caixes niu), etc.

 

 

 

 

 

El Club EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) és una iniciativa molt interessant des del punt de vista ambiental. Ha creat una eina de gestió per a empreses i altres organitzacions, d’aplicació voluntària, que permet avaluar, millorar i donar a conèixer el seu comportament ambiental. Les entitats EMAS són reconegudes per la Unió Europea amb un logotip que acredita la veracitat de la informació ambiental que aquestes faciliten.

Per a més informació sobre EMAS, podeu consultar aquesta web.

Per a més informació sobre el projecte Tàndem i el marketplace ambiental, podeu consultar aquesta altra.

 

Categories: General