L’associació GTECAS València ha creat unes samarretes amb un disseny de Birdseny de la trenca, per tal de donar un cop de mà a la nostra entitat.

 

GTECAS està format per un grup d’estudiants universitaris apassionats de la fauna silvestre, amb ganes d’aprendre i sobretot difondre informació perquè la gent pugui conèixer i ampliar coneixements sobre la nostra fauna autòctona. Amb aquest objectiu en ment han elaborat unes samarretes per col·laborar amb TRENCA.

 

Aquesta cessió és una col·laboració entre ambdues entitats per recaptar fons i re-invertir-ho en el Projecte de Conservació de la Trenca a Espanya.

Disposem de totes les talles des de la XL a la Infantil però en un nombre limitat pel que aviat s’esgotaran les existències. Són unisex pel que no hi ha diferents per a noies. El teixit és 100% cotó i totes són de color os cru.

Al comprar la teva samarreta sabràs que estàs col·laborant en la continuïtat del projecte. A més, cada samarreta ve acompanyada per una etiqueta explicativa i un tríptic sobre el Projecte de Conservació de la Trenca a Espanya.

                                                   Etiqueta que acompanya a cada samarreta

 

                  Tríptic del Projecte de Conservació de la Trenca a Espanya que enviarem amb cada samarreta

El preu de la samarreta és de tan sol 15€    No esperis més i demana la teva samarreta abans que s’esgotin!!