Als observatoris dels punts d’alimentació suplementària (PAS) d’Isona i de Bassella ja són instal·lats cartells divulgatius. Es pot conèixer més fàcilment què és la xarxa de PAS i quina és la fauna que la utilitza.

Als PAS per a rapinyaires necròfags d’Isona i de Bassella, gestionats per Trenca, ja són ficats cartells divulgatius com els que podeu veure a les imatges. Serveixen per difondre el coneixement i els valors d’aquests ocells, que són claus en l’equilibri ecològic dels ecosistemes, un pas imprescindible per a la seva conservació. També duen informació general sobre aquesta iniciativa, que té com a objectiu pal·liar la manca d’aliment amb què s’enfronten els rapinyaires necròfags i servir de suport a la reintroducció del voltor negre (Aegypius monachus) als Pirineus.

La reintroducció del voltor negre als Pirineus és un projecte promogut pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya a la Reserva Nacional de Caça de Boumort, i per la Fundació Catalunya – La Pedrera a l’Espai Natural d’Alinyà; GREFA i Trenca som dos ONG implicades en l’execució del projecte. La realització i instal·lació d’aquests cartells ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració Diputació de Lleida – “la Caixa”.