L’oli verge extra Salvatge, oli de les reserves de fauna s’obté d’oliveres arbequines centenàries. És de producció ecològica, collit a mà, premsat en fred abans de 12 hores i decantat (no filtrat). Amb tot això s’aconsegueix un producte de categoria extraordinària, amb una acidesa inferior als 0,2º.

Gràcies a aquest tipus de producció, s’obté un oli de color verd herba, molt propi de l’oli jove, amb una intensa olor afruitat. La sensació al paladar és dolç, amb un lleuger toc herbal i un picant cap al final.

L’oli d’oliva verge extra ecològic Salvatge és, gràcies a la seva baixa acidesa i excel·lent qualitat, l’oli ideal per als que es preocupen per tenir una alimentació sana i responsable.

El cultiu d’aquestes oliveres centenàries es fa seguint la normativa de l’agricultura ecològica. No es fa servir cap tipus d’adob mineral ni tampoc cap tractament amb productes no permesos pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).

Tots els olis d’oliva Salvatge estan certificats per la Comissió Europea d’Agricultura Ecològica, garantint que l’oli procedeix de les nostres olives i no contenen pesticides o altres components nocius per a la salut i el medi ambient.

La certificació ecològica garanteix que els productes han estat produïts o elaborats seguint les normes de l’agricultura ecològica, i que han estat controlats en tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

Tot això fa de Salvatge un producte de qualitat, proximitat i molt preocupat pel respecte al seu entorn.

A les finques on es produeix Oli Salvatge, es respecta a les oliveres centenàries. És per això que no entren tractors o maquinària gran i el procés de recol·lecció es fa de manera manual.

El projecte de desenvolupament sostenible a Les Garrigues (Lleida)

L´oli d´oliva Salvatge prové de les finques agrícoles que Trenca gestiona a Vall Major de Bovera (comarca de Les Garrigues, Lleida). La producció de Salvatge va lligada al projecte Olivar de Muntanya i biodiversitat. Els beneficis de la comercialització d’aquest oli es destinen a les següents actuacions del projecte:

  • Recuperació d’oliverars centenaris abandonats que ara tornen a produir mitjançant agricultura ecològica
  • Conservació de la vegetació i prevenció d’incendis forestals (neteges, clares i podes)
  • Accions per potenciar la fauna de l’ecosistema mediterrani
  • Restauració de cabanes, marges, aljubs i murs de pedra seca

La difusió del projecte i la comercialització del producte

L’oli s’elabora amb l’interès per preservar i millorar el patrimoni natural, cultural, agrari i paisatgístic de la zona. En les seves diferents presentacions, Salvatge es ven majoritàriament en botigues i restaurants. La difusió del projecte i venda també es fa a fires i exposicions.

L’oli Salvatge pot aconseguir-se en diferents formats i mides: ampolla de vidre de 250 cc i 500 cc, i llauna de 250 cc i 3 litres. Envasos pensats per a consum propi, per a ús en taules de restaurants, o com a regal d’empresa o particular. Pot adquirir-se amb caixa DM (feta de fibres de fusta reciclada i cartró reciclat) o sense caixa.

La imatge neta, amb etiquetes il·lustrades per Toni Llobet, artista i naturalista català, mostren diferents animals de les finques de les Garrigues, a Vall Major de Bovera on es produeix l’oli Salvatge.

Amb Salvatge pretenem difondre un respecte per la natura i el nostre entorn.

Adquireix el nostre oli amb ànima social i ecològica!

Ampolla oli d’oliva verge extra ecològic Salvatge 500 ml i 250 ml

Preu ampolla 500 ml: 11,00 €

Preu ampolla 250 ml: 6,45 €

COMPRAR

Llauna oli d’oliva verge extra ecològic Salvatge 3 litres i 250 ml

Preu llauna 3 l: 39,00 €

Preu llauna 250 ml: 6,00 €

COMPRAR

Oli d’oliva Verge Extra Ecològic Salvatge 100% de la varietat Arbequina. I.V.A. inclòs. Certificat ecològic CCPAE.

“La venda de proximitat està regulada i permet identificar els pagesos catalans que venen ells mateixos els seus productes al públic, segons el Decret 24/2013”.