Aquest avís legal conté les condicions que regulen l’ús i accés al lloc web trenca.org i les responsabilitats derivades de la seva utilització.

S’entendrà que l’accés o la mera utilització del lloc web per part de l’usuari implica l’adhesió d’aquest a totes les condicions que Trenca tingui publicades en aquell moment a la web.

En compliment de la Llei 34/2002 de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico de España, us informem que aquesta web és propietat de l’Associació Trenca, amb domicili a 25002 Lleida, carrer La Palma, 6-10, amb C.I.F. nº G-25411505, inscrita al Registro Nacional de Asociaciones com associació sense ànim de lucre amb el número d’identificació 522.322.

Pot comunicar-se amb nosaltres per correu electrònic a: info@trenca.org.

Darrera actualització 20 de Abril de 2018

Propietat intelectual

Tots els continguts, texts, imatges i codis font són propietat de l’associació Trenca o de tercers als quals se’ls ha adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de propietat intelectual i industrial.

L’usuari només té dret a un ús privat d’aquests, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de Trenca i/o el/la titular dels drets per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertanyent al seu titular.

Protecció de dades personals

L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’usuari de la nostra política de privacitat, publicada a la pàgina: Política de Privacitat

Responsabilitats

En posar a la disposició de l’usuari aquest lloc web volem oferir-li tot un seguit de continguts de qualitat, fent servir els mitjans tecnològics amb la màxima diligència. No obstant això, no serem responsables de la presència de virus o d’altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

L’usuari té prohibit qualsevol mena d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o la instal·lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o pugui fer malbé els nostres sistemes informàtics.

L’usuari és plenament conscient que la mera navegació por aquesta web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació d’aquestes condicions.

Enllaços

L’informem que aquest lloc web pot facilitar l’accés a altres pàgines web mitjançant enllaços. L’objectiu d’aquests enllaços és únicament facilitar-li la recerca dels recursos que li puguin interessar a través d’Internet. No obstant això, aquestes pàgines no pertanyen a trenca.org i, tot i que revisem el seu contingut lícit el dia de la publicació de l’enllaç a la web, l’Associació Trenca no es fa responsable del contingut dels mateixos ni del funcionament de la pàgina enllaçada o dels possibles danys que puguin derivar de l’accés o ús de la mateixa.

L’usuari que faci servir aquests enllaços haurà de consultar les condicions legals exposades a les pàgines de destinació.

Aquest lloc web autoritza l’establiment d’enllaços entre altres webs i la seva, sempre que es compleixin les següents condicions:

 • No està permès el vincle a partir d’un lloc web que inclou continguts il·lícits, immorals o en violació de l’ordre públic.
 • Podeu crear vincles a aquest lloc web des d’altres per a ús personal i no comercial, i a condició que es mantingui l’avís de copyright o propietat del contingut enllaçat. Per  això haurà de citar la URL d’aquest lloc web o el nom de l’autor.
 • No es permet la modificació del contingut d’aquest Lloc Web de cap manera, ni la reproducció, presentació o distribució o qualsevol altra utilització de la mateixa amb fins comercials.
 • No es permet l’ús del perfil aquest lloc web per a fins il·legals o no autoritzats, amb o sense finalitat econòmica.

Normes d’ús en xarxes socials

No es permet l’ús del perfil aquest lloc web a Twitter, Facebook, Google Plus, Linkedin, Instagram, Pinterest i altres plataformes de xarxa social amb fins il·legals o no autoritzats, amb o sense finalitat econòmica. Es permeten cites o la reproducció de petits fragments sempre que s’indiqui la font i el nom del titular.

Queda prohibit:

 • Allotjar, emmagatzemar, divulgar, publicar, distribuir o compartir qualsevol contingut que pugui ser considerat com una vulneració en qualsevol forma dels drets fonamentals a l’honor, imatge i intimitat personal i familiar de tercers, protecció de dades i, molt especialment, dels menors d’edat.
 • Allotjar, emmagatzemar, divulgar, publicar, distribuir o compartir qualsevol contingut que vulneri el secret en les comunicacions, la infracció de drets de propietat industrial i intel·lectual o de les normes reguladores de la protecció de dades de caràcter personal.
 • Allotjar, emmagatzemar, divulgar, publicar, distribuir o compartir qualsevol material o informació que sigui il·legal, racista, obscena, pornogràfica, abusiva, difamatòria, enganyosa, fraudulenta o de qualsevol forma contrària a la moral o a l’ordre públic.
 • Utilitza el servei per injuriar, difamar, intimidar, violar la pròpia imatge o assetjar a altres usuaris i / o tercers.
 • Introduir virus informàtics, arxius defectuosos, o allotjar, emmagatzemar, distribuir o compartir qualsevol altre material o programa informàtic que pugui provocar danys o alteracions en els continguts, programes o sistemes d’aquest lloc web.
 • Utilitzar aquest lloc web en les diferents xarxes socials per a l’enviament de publicitat o comunicacions comercials, per a l’emissió de missatges amb finalitat publicitària o per a la captació de dades amb la mateixa finalitat.
 • Utilitzar aquest lloc web en les diferents xarxes socials per a remetre correus electrònics amb caràcter massiu i / o repetitiu no sol·licitats a una pluralitat de persones, ni manar adreces de correu electrònic de tercers sense el seu consentiment.
 • Suplantar la personalitat d’un tercer amb qualsevol finalitat.

Modificacions I actualitzacions

L’Associació Trenca es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats en aquest lloc web.

Legislació aplicable I competència jurisdiccional

Tot el que fa referència a la nostra web es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En cas que es produeixi qualsevol mena de discrepància o diferència entre les parts pel que fa a la interpretació i contingut d’aquesta web, totes les parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Lleida.

Període de validesa

El període de validesa de les presents condicions serà el temps que romanguin publicades a la pàgina web.