A Trenca se’ns ha concedit un ajut dins el Programa de Garantia Juvenil subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu, per a contractar dues persones de menys de 30 anys, durant sis mesos a jornada completa, començant abans del 28 de setembre i amb base a Lleida.

Les persones interessades cal que hagin obtingut titulació relacionada amb els llocs de treballs ofertats i actualment no estiguin treballant ni estudiant. Si estàs buscant treball i t’agrada la natura i el camp, aquesta és la teva oportunitat!

Els requisits són:

  • Estar Inscrits com a beneficiària del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya
  • Estar Inscrits com a demandant d’ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya
  • Estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o altre títol oficialment reconegut com a equivalent, o un certificat de professionalitat i haver-lo acabat com a màxim fa 5 anys, o 7 en cas d’alguna discapacitat.
  • No haver estat contractat en pràctiques dins del programa de garantia juvenil els anys 2019 i 2020.

Les places a cobrir són:

ASSISTENT EN PROJECTES DE CAMP

Es busca una persona polivalent, per fer d’assistent de camp als diferents projectes de l’entitat. Preferentment persones formades en Aprofitament i conservació del medi natural, Jardineria i floristeria, Producció Agroecològica, perfil professional de Producció Agrícola Ecològica, Gestió Forestal i del Medi Natural, Paisatgisme i Medi Rural.

Desenvoluparà tasques de camp com la gestió forestal y de millores d’habitat per espècies protegides amb les que treballa l’entitat,  maneig de de la colònia de rucs de les finques, tasques agràries en producció ecològica,  manteniment del reg i de les tanques de les finques, construcció de nius, de caixes nius, etc….

Es valorarà coneixements en l’us de moto-serra i desbrossadora.

EDUCADOR/A AMBIENTAL I SUPORT EN CAMP

Busquem una persona polivalent amb coneixements ambientals, per donar suport en la elaboració d’activitats educatives, informar sobre els valors ambientals de espais protegits, acompanyament en les diferents activitats que es portin a terme per l’Associació i Treballs d’educació i sensibilització ambiental, així com donar suport de camp en altres projectes de l’associació.

Preferentment hauria de ser una persona formada en un grau en Ciències Ambientals, en Educació i Control Ambiental, grau en biologia, Aprofitament i conservació del medi natural, Gestió forestal i del Medi Natural.

Pots enviar el teu CV i una breu carta de motivació fins al 15 de setembre a info@trenca.org.  T’esperem!