© Cursa dels Templers

© Cursa dels Templers

La VIII Cursa dels Templers tindrà lloc a Lleida el proper 15 de juny. Aquest any, la bossa del corredor /a conté un producte molt sa i natural: l’oli d’oliva Salvatge, produït per Trenca.

 

La Cursa dels Templers és una activitat esportiva popular de 10 km de recorregut, organitzada cada any per l’associació Km0 a la ciutat de Lleida. Enguany tindrà lloc el proper diumenge dia 15 de juny. La sortida és a les 9 hores, del castell templer de Gardeny, i el tancament és a les 10:25 hores. Pots inscriure’t i trobar tota la informació a la web de la cursa. El límit d’inscripcions és de 1.500.

© Cursa dels Templers

© Cursa dels Templers

© Trenca

© Trenca

 

Amb els diners de la inscripció de la cursa es paga l’organització, i tots els corredors/es reben una bossa amb regals i propostes diverses, la majoria de patrocinadors i col·laboradors de l’esdeveniment. A més, els organitzadors d’aquesta cursa sempre han buscat oferir un obsequi especial als participants. L’any passat, per exemple, ens van convidar a fer un tast a la primera collita de fruita d’estiu amb una capseta de fruita variada de les terres del baix Segre. Aquest any la proposta és molt especial: a la bossa del corredor es trobareu una ampolla d’ oli d’oliva verge extra Salvatge, l’oli de Trenca.

Aquest diumenge Trenca tindrà una parada al Castell de Gardeny, amb més oli Salvatge per vendre i butlletes per fer nous amics (que rebran la guia Fauna de les zones humides de Ponent).

 

 

Vídeo amb informació general sobre la Cursa dels Templers  i sobre l’obsequi de l’oli Salvatge com a producte destacat.

Categories: Uncategorized