Per incompatibilitat d’horaris ens ha estat impossible preparar aquesta activitat per a un dia festiu o cap de setmana i només la podrem programar per a el proper dimecres 31.

Per tots el que pugueu assistir us convidem per a que vingueu amb nosaltres a passar un matí acompanyats dels ruquets  marroquins a la finca de Trenca, on duem a terme el Projecte d’Olivar de Muntanya i Biodiversitat, on a més de produir l’oli ecològic Salvatge, realitzem accions de conservació patrimonial i recuperem races autòctones de gallines com la Flor d’Ametller .

Recentment hem adaptat un colomar que acull coloms de vol català, una raça també en perill de desaparèixer. I a més d’altres accions per a la conservació de la biodiversitat es duu a terme la reintroducció de tortugues mediterrànies a la Vall Major de Bovera. Aquestes tortugues provenen del Centre de Recuperació d’anfibis i rèptils de Catalunya (CRARC) que ens acompanyaran durant el matí.

La jornada és gratuïta però necessitem que confirmeu la vostra assistència enviant un mail a info@trenca.org

Uns dies abans enviarem tota la informació i punt de trobada a aquells que s’hagin apuntat.

Us esperem!!!

Aquesta iniciativa compta amb el suport i la col·laboració del Parc Natural del Montsant, CRARC (Centre de Recuperació d’amfibis i rèptils de Catalunya), Ajuntament de Bovera, Fundación Biodiversidad, Club EMAS, Govern de les Illes Balears i GOB Menorca i ENDESA. L’Associació TRENCA i el CRARC són els encarregats de realitzar les tasques d’alliberament, control i seguiment.