Els últims dies d’octubre i primers de novembre es van aplegar les olives de les finques del projecte de desenvolupament agroambiental sostenible, a Les Garrigues. Aquest és el primer any en què tota la collita ha estat ecològica.

Com és habitual, s’ha obtingut un oli verge extra Salvatge amb un color verdós herba, molt característic de l’oli jove, amb intensa aroma fruitada i uns paràmetres excel·lents pel que fa a composició i acidesa.

Al molí, omplint les llaunes de 3 l. d’oli Salvatge. © Trenca

Actualment, una part de les finques ja està en producció ecològica, i l’altra part, en el darrer any de conversió a l’agricultura ecològica. El proper any ja tota la producció d’oli Salvatge podrà ser certificada com a ecològica.

Durant l’any 2014 hem impulsat encara més la xarxa de comercialització en comparació amb 2013. A més, a hores d’ara l’oli d’oliva verge extra Salvatge es comercialitza ja en ampolla de 500 cc, ampolla de 250 cc i en llaunes de 3 litres i de 250 cc. Els beneficis de la venda d’oli Salvatge es destinen al manteniment del projecte de Les Garrigues.